SOUTĚŽ Vítejte zpátky ze Studentského Velehradu! SOUTĚŽ

3. 5. 2010 1:49
Rubrika: Aktuální zprávy | Štítky: akce:sv10 , z jedné vlny

Vítáme všechny účastníky i organizátory Studentského Velehradu 2010 zpátky v každodenní realitě :-)

Zvláště vítáme všechny, kteří putovali na SV pěšky, z nich máme dvounásobnou radost, že došli a dokonce se i vrátili živí a zdraví :-)

Aby setkání nebylo jen krátkodobým zážitkem, ale přineslo trvalejší plody, je třeba jim dát živnou půdu, tady jsou některé možnosti:


Nech se oslovit

Hned na hlavní stránce signály.cz najdeš tento odkaz, pod kterým najdeš různé fotky a články Tvých kolegů spoluúčastníků Studentského Velehradu. Zavzpomínej spolu s nimi a nech se oslovit tím, co oslovilo je.

Vydej svoje svědectví

Nebuď pasivní, buď aktivní:-) Na signály.cz můžeš pochopitelně publikovat i svoje fotky nebo napsat svůj článek o tom, jak jsi SV prožíval/a nebo co Ti dal, co si odnášíš do svého dalšího života v realitě všedního dne. Pomoz tak ostatním účastníkům si uvědomit, co uplynulé dny přinesly, a poděl se s těmi, kdo na Velehrad jet nemohli. Fotky nebo svůj článek (reportáž, zamyšlení, historku) oštítkuj akce:sv10 (bez mezer). Díky

!!! SOUTĚŽ !!!

Zapoj se do fotografické a literární soutěže pořádané organizátory Studentského Velehradu. Máš zajímavé fotky? Jsi plný zážitků a chceš napsat ohlas, osobní postřehy z akce, podělit se s ostatními o  své svědectví? Pokud se chceš zapojit do soutěže, tak své výtvory publikuj nejen na signály.cz, ale rovněž zašli na soutěžní email [email protected]. Autoři nejlepších děl budou odměněni tričkem SV10 a multimediálním DVD z akce. Podmínky jsou následující: každý soutěžící může poslat maximálně tři fotografie a jeden literární útvar (vyprávění, úvahu, báseň, oslavný hymnus...) a to do 15. května.

Vrať se k přednáškám

Zaujala Tě některá přednáška? Chceš vědět, co si o ní myslí ostatní? Zdálo se Ti to nějaké divné a chtěl by ses ostatních na něco zeptat? Co bylo pro Tebe z přednášky to nejpřínosnější? Nebo tam snad bylo něco s čím nesouhlasíš? Vyjádři se v diskuzích:

1. Vývoj a současná situace v církvi a pastoraci
2. Osobní cesta víry vs. společenství, tradice
3. Vývoj a aktuální otázky a problémy ve společnosti
4. Jak žít s Bohem uprostřed světa

Nebo třeba napiš jen pár slov

Potřebuješ se soustředit na zkoušky a nemáš moc času na vzpomínání?;-) Napiš jednu či dvě věty tady do komentáře pod blogový příspěvek, čeho jsi po návratu domů plný, k čemu se Ti vrací myšlenky nebo co bys rád sdělil světu o Studentském Velehradu:-) A pokud si chceš povídat trošku víc, najít lidi ze své skupinky nebo jen tak poklábosit o vzpomínkách využij i tuto hlavní diskuzi k Studentskému Velehradu.

A nezapomeň být světlem

www.biblickyimpulz.cz ;-)


Jménem uvítacího výboru signály.cz

vojtec

Zobrazeno 1323×

Komentáře

petka84

Bylo to tak milé a nabíjejíci vidět zas tolik krásných známých tváří a nechat do svého života proudit blahodárný proud mnoha zajímavých informací a duchovního náboje:o) Přeju všem, aby váš každodenní běžný život byl naplněný silou, pokojem a radostí Ducha Svatého - ať už jste na Velehardě byly nebo ne. Držte se!:o)

HejTi

Díky za přivítání Vojto, škoda, že se Ti to na poslední chvíli zvrtlo a nemohl jsi tam být s námi...

vojtec

POZOR POZOR :-)<br />
Máme tu soutěž pro všechny účastníky, tak neváhejte, publikujte, zasílejte :-)

Zobrazit 3 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona